Sunday, March 25, 2012

Tutorial Buang Garisan Bawah Link

lama dah bui tak buat tutorial..bukan apa,kalau nak buat tuto kena buat dengan hati yang gigih..lagipun tutorial sekarang berlambak2 dah orang buat..cuma kena rajin google dan rajin mencuba

bui buat blog ni pun sekadar nak berkongsi ilmu selain nak jadikan sebagai koleksi sendiri..kot2 manalah tau nak ubah itu ini,cuma refer dengan blog tutorial bui jer..takyah susah2 bukak blog orang

amboii..panjang pulak mukadimahnya..orite,meh belajar

tutorial ni sebenarnya Deqla yang tanya..maaflah dik sebab dah terlalu lama pertanyaan tu terbiar tanpa jawapan (ampunkan hamba penunggu gua..hahaha)

alamak..merapu again..ok,stop

mula2
DASHBOARD > DESIGN > EDIT HTML > CLICK EXPAND WIDGET TEMPLATES

tekan F3..taip perkataan
underline

dah jumpa tak..?kalau dah jumpa korang gantikan semua perkataan tu dengan
none

sekarang,SAVE..dah siap..senangkan..*_*

bila korang halakan cursor pada link,garisan tu tidak akan muncul lagi..