Wednesday, April 4, 2012

Tutorial Buat Fan Page Facebook

tutorial ni Cik Pip yang tanya..rajin sungguh Cik Pip belajar yer..hehe..ok,tanpa membuang masa mari kita sama2 belajar macam mana nak buat fan page dekat facebook

mula-mula klik sini

pilih Brand or Product (tengok gambar)


lepas tu isikan tempat kosong tu seperti ini


dah isi,korang klik Get Started tu ok..

akan keluar page macam ni


korang isilah apa2 yang patut k..ok,dah siap part buat fanpage facebook ni..lepas tu korang tambahlah info-info dekat fanpage korang tu..jangan lupa promote dengan kawan2 supaya LIKE fanpage..hehe

ok,dah siap..next tuto..TUTORIAL LETAK FAN PAGE DALAM BLOG

1 comment:

Cahaya Ketinggian Kehalusan said...

Thanks for the tutorial. :)
dapat juga saya buat fanpage saya. hehehe :)