Wednesday, July 25, 2012

Cara Delete Akaun Facebook

bui baru lepas delete akaun fesbuk yang dah lama tak berupdate..tapi bukan akaun fesbuk yang utama k..akaun fesbuk sampingan jer..hehehe

jadi,untuk rujukan diri sendiri di kemudian hari bui nak share dengan korang semua cara2 mendelete akaun fesbuk..jom layan tuto

mula2 log in ke akaun fesbuk yang hendak korang delete

lepas tu klik jer link ni
DELETE MY ACCOUNT

pastu,korang klik lah perkataan 'Delete My Account' tu..

nanti akan keluar page lain,korang ikut jer arahan2 yang diberikan sehingga selesai yer

sekian....^_^


2 comments:

Elih Japahar said...

O, mcm ni pulak mau delete arr..hehe..

Bui Junaidi said...

delete jangan tak delete..^_^