Tuesday, April 17, 2012

Edit Sesuka Hati

salam sayang semua..cehhhh..tetiba pulak kan..bukan nak cerita kisah best ataupun buat tutorial pun pagi ni yer..kepala manyak pening maaaa..hehehe..

lepas ni nak rehatkan otak yang terasa berpinar2 sebab telah menyeksa diri mengedit blog sesuka hati..dah perangai buruk (cepat jemu) datang..jadi terimalah akibatnya buiii..ngeeee

dan setelah berhempas pulas memerah idea,edit kod segala..blog BUI TUTORIAL berubah wajah lagi..bui tau memang tak cantik tapi asalkan hati bui senang melihatnya pun dah kira ok

lepas ni manalah tau mood nak update tutorial mencurah2 datang..mencurah2 lah sangat kan..hahaha..

tapi rasanya bui dah bertekad..bui akan update blog

1 entry sehari untuk blog INI BLOG BUI 
dan
1 entry seminggu untuk blog BUI TUTORIAL

sabtu dan ahad,sekiranya bui dapat hidayah insyaallah akan ada entrylah nanti..

sesungguhnya bui tak larat mak jemah sekalian..dengan kerja lagi,dengan anak2 lagi,dengan hubby lagi..aduhaiiii..serius,memang tak larat..

***entry kembar dengan Ini Blog Bui..next entry on 24/4/2012

6 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Pertama Kali Terjah Cini....beshnye....thanks bui utk tutorial...sgt berguna.....

Bui Junaidi said...

TERIMA KASIH SUDI BERKUNJUNG KE SINI YER

Che rosliza Che mat said...

besarnya..mudah nampak hihihi

Bui Junaidi said...

MULA2 BUI TAK PERASAN BESAR SANGAT..HEHE..TAPI BUI DH ADJUST BALIK WIDTH DIA..OK DAH KAN..*_*

fieda said...

ctk jugak bui edit..

Bui Junaidi said...

CANTIK?MEKASIH..HEHE